Doprava zdarma na všechny nákupy v hodnotě nad 2 000 Kč / €80

Nechte si zabalit smart beauty do eko balení

01_2

Naše obalové přepravní materiály jsou šetrné k životnímu prostředí. Zvolte si Eko balení a užijte si zážitek z rozbalování, který nekazí zbytečné plasty.

Nyní si můžete svou objednávky nechat zabalit balíček do Eko balení. Znamená to, že přepravní balení se může v přírodě přirozeně rozložit. Pokud si vyberete běžné balení, nezoufejte, i tak můžete obalový materiál snadno zpracovat do tříděného odpadu.

Jak balíček zabalíme v Eko stylu

Papírová lepicí páska je 100% ekologická, k potisku používáme barvy na vodní bázi. A lepí díky přírodnímu kaučukovému lepidlu. Naše papírové potištěné pásky jsou tedy jednak recyklovatelné spolu s použitými kartonovými krabicemi, současně ale, pokud se rozhodnete je místo do tříděného odpadu odložit na kompost či do kompostéru, pásky se v přírodě beze zbytku rozloží.

RECYKLOVATELNÉ, KOMPOSTOVATELNÉ

Kartonová krabice je vyrobena z recyklovaného papíru s použitím barev na vodní bázi a je krásně kompostovatelná.

RECYKLOVATELNÉ, KOMPOSTOVATELNÉ

Nature friendly hedvábný papír je z šetrného certifikovaného lesního hospodářství a potisk se sójovým inkoustem. Dodavatel našeho papíru je součástí Eco alliance, která se podílí na znovu zalesňování planety.

RECYKLOVATELNÉ, KOMPOSTOVATELNÉ

Bio kukuřičná výplň je vyrobena z přírodních surovin na bázi kukuřičného škrobu, který se zcela rozloží do 14 dnů. Můžete použít jako hnojivo do květináče.

KOMPOSTOVATELNÉ.

NAŠE EKO STYLY

Kompostovatelné obaly

Kompostovatelné obaly se obvykle vyrábějí z obnovitelných rostlinných materiálů a nebo biopolymerů. Aby byl produkt certifikován jako domácí kompostovatelný, musí se produkt rozložit na domácí kompost do 180 dnů a 90 dnů v podmínkách komerčního kompostování.

Jejich plus:
Kartonové a papírové výrobky jsou skvělým doplňkem zahradního kompostu, protože pomáhají s poměrem uhlík-dusík.

Jak se s nimi zachází:
Někdy si ani nevšimnete, že je něco kompostovatelné a obal tak může skončit na skládce. Pokud nemáte domácí kompostér, můžete vyhledat veřejná nebo komerční místa určená ke kompostování.

Recyklovatelné obaly
Recyklovatelné obaly umožňují další zpracování pro výrobu recyklovaných materiálů. Materiál se zpracovává v recyklačním zařízení a vrací se zpět do oběhu, čímž se násobí jeho životnost.

Jejich plus:
Recyklace snižuje množství odpadu odesílaného na skládky a spalovny - šetří přírodní zdroje a předchází znečištění tím, že snižuje potřebu výroby nových materiálů. Místo toho, abychom dělali něco nového - využíváme něco, co je již v oběhu, abychom tomu dali druhý život!

Jak s nimi zachází:
Obaly z recyklovatelných materiálů nezapomíte třídit, aby neskončili na skládce, ale v recyklačním zařízení.

 

Zpět do obchodu