Doprava zdarma na všechny nákupy v hodnotě nad 2 000 Kč / €80

Jak pečovat o pleť s IUVENIO

09

Péče o pleť IUVENIO je vhodná pro každý typ a věk pleti. Jak je to možné? Všechny produkty fungují na principu podpory přirozených procesů v pleti. V každém věku tedy řeší různé problémy, se kterým se pleť potýká. Začít můžete s jedním produktem, ale samozřejmě, že si s kompletní rutinou užijete více pozitivních změn. Většina zákazníků totiž u jednoho produktu nezůstane.  

 

Seznamte se s tipy na ranní a večerní rutinu IUVENIO
pro každý věk a typ pleti
 

 

urban1

Krok 1 ranní a večerní rutina 

Ráno a večer začněte čištěním pleti. Čištění pleti je krok, který by nikdy neměl chybět. Je důležitý pro zdraví pleti, ale i pro to, aby se aktivní látky z následné péče vstřebaly do pleti. S čistícím gelem URBAN to jde snadno a hlavně pleť zůstane hydratovaná. Gel můžete použít i jako jediný krok péče na sport. Díky obsahu filmotvorné kyseliny hyaluronové, která zůstane na povrchu, je gel zároveň i anti-pollution. Pleť důkladně, ale snadno vyčistíte tamponkem a neoplachujete.

Čistící gel Urban

 

fresh1

Krok 2  ranní a večerní rutina 

Po čištění přichází specialita ve formě pleťové essence FRESH. Ihned po použití je pleť jemnější a připravená na sérum a pracuje i společně se sérem a to tak, že zvýší jeho účinnost. Sama essence je transportním systémem aktivních látek. Pro začátečníky možná trochu nadstandardní krok péče, ale pro ostřílené skintelektuály dává essence dokonalý smysl. Více účinku = více výsledků. Mezi tipy od zákazníků patří přelití essence do spreje pro osvěžení pleti i během dne. Essence je také dokonalý aktivátor séra NANO a umí krásně zjemnit pleť. 

Pleťová essence Fresh

 

cross_nano

Krok 3 ranní a večerní rutina 

Nyní se pusťte do nanesení séra. Naneste ho na čistou pleť jemným rozetřením nebo vklepáním. Sérum CROSSLINKED i sérum NANO se pyšní hi-tech peptidy, vysokou dávkou velmi nízkomolekulární kyseliny hyaluronové a dalšími aktivními látkami + jejich transportními systémy. Sérum je svatý grál péče o pleť, přináší viditelné účinky v podobě omlazení a zlepšení kvality pleti. Výhodou sér IUVENIO je univerzálnost. Jsou testována i na oční okolí a tam mají prokazatelně nejlepší výsledky. Právě oblast očí hraje důležitou roli ve vzhledu obličeje. Otoky očí, vějířkovité vrásky a tmavé kruhy jsou neduhy v každém věku a séra je umí redukovat. Naše séra jsou extra jemná, na vodní bázi, a proto doporučujeme jako další krok doplnit povrchovou hydrataci krémem. 

Nanovlákenné sérum NANO

nebo

Oční a pleťové sérum CROSSLINKED

 

calm_vital

Krok 4 ranní rutina 

Krém naneste až po vstřebání séra. Přes den vybírejte z krému VITAL nebo CALM. Krém VITAL funguje jako kolagen booster, takže je ideální jako každodenní oddalovač stárnutí pleti. Krém CALM je také anti-age, ale s přidanou hodnotou zklidňujícího a protizánětlivého účinku. Pleť hned tak něco nerozhází a lépe snáší nošení roušky i každodenní stres a znečištěné ovzduší. Rozdíl mezi krémy je také v jejich základu. U VITAL tvoří základ bambucké máslo, u CALM mandlový olej.

Zklidňující anti-age krém CALM

nebo

Kolagen booster VITAL

 

moon_retouch

Krok 4 večerní rutina 

Pro večer jsme připravili 2 noční krémy, ze kterých si snadno vyberete. Výživný hutnější krém MOON pleť přes noc intenzivně zbavuje pleť známek stárnutí a únavy. RETOUCH je lehčí a zvolte ho v případě, že kromě anti-age chcete na pleti řešit i nedokonalosti, jako jsou pupínky. Dobře se hodí jako kúra pro zmírnění projevů maskné po/během období nošení roušek a respirátorů. Oba noční krémy obsahují novou formu kyseliny retinové, která přináší jen samé výhody. Je účinnější než retinol, i při nižší koncentraci, takže používání krémů nenese diskomfort v podobě podráždění.

Noční anti-age krém s hyretin MOON

nebo

Noční anti-age krém proti nedokonalostem RETOUCH

 

Speciální pečující krok

Ke každodenní péči můžete přidat i speciální péči jako je peeling nebo kúra. Doplňující produkty podpoří výsledky vaší každodenní péče.

 

Peeling pro večerní rutinu

Peeling RESTART účinně pleť obnoví odstraněním odumřelých kožních buněk. Pleť hloubkově vyčistí bez podráždění. Peeling můžete používat 1x až 3x týdně v rámci večerní rutiny. Doporučujeme používat jako prevenci stárnutí i vzniku nedokonalostí jako akné. Balení vám vydrží při použití 1x týdně celý rok. 

 

Kúra 

Kúra je produkt s vysokou koncentrací aktivních látek. Peptidová kúra PRO 01 s peptidem Clodessine pleť zregeneruje a zaktivuje procesy probíhající v mladé pleti. Produkt doporučujeme používat namísto séra vždy ráno a večer až do úplného spotřebování. Dopřejte své pleti něco extra s tímto moderním produktem bez konzervantů. 

 

Hotovo! 

Nenechte se odradit, pokud zatím vaši rutinu tvořil jen krém. Každý náš jednotlivý produkt je super účinný, takže můžete jít cestou jen 1 produktu. Naše produkty samozřejmě účinkují i samostatně! 

Chcete další rady a nebo informace? Spojte se s námi na sociálních sítích nebo na e-mailu zákaznického servisu hello@iuvenio.com

 

grafika_1
 

 

Tipy na nákupy z dotazů našich zákazníků

 

Chci zatím vyzkoušet 1 produkt 

Objevte sérum CROSSLINKED, jedná se o jeden za našich nejvíce prodávaných produktů a navíc přidáním séra do své rutiny uvidíte na své pleti výsledky k lepšímu. Nezapomeňte předtím pleť vyčistit a poté použít krém. 

CROSSLINKED

 

Levná, ale účinná mini rutina 

Ne vždy si můžeme dovolit superdokonalou rutinu. Bez čištění pleti to nejde, ale pak už stačí jen přidat hydrataci a naboostovat kolagen. Můžete použít ráno i večer a produkty vám vydrží 2 měsíce. 

MINIMALISTICKÁ RUTINA

 

Nejprodávanější rutina

Jaká je nejoblíbenější rutina našich zákazníků? Čistá a svěží pleť s URBAN + booster účinnosti FRESH + lehoučké sérum CROSSLINKED oceněné Harper's Bazaar + krém VITAL, náš první krém a přirozený kolagen booster + inovativní noční krém MOON, výživný krém a expert na vrásky a únavu pleti. 

URBAN + FRESH + CROSSLINKED + VITAL + MOON 

 

Rutina pro problematickou pleť nebo pleť s akné

Pravidelné, ale účinné čištění s URBAN s antimikrobiálním a protizánětlivým efektem. Sérum NANO, lehké vodné sérum s anti-akné aktivními látkami stahuje póry. Na závěr noční RETOUCH, lehký krém zaměřený na akné. Brání nadměrné tvorbě mrtvých buněk a působí protizánětlivě.  

URBAN + NANO + RETOUCH

 
Zpět do obchodu