Doprava zdarma na všechny nákupy v hodnotě nad 2 000 Kč / €80

Peeling oceněný Cosmopolitan Beauty Awards 2022

01_piling

Pleťový peeling RESTART získal 2. místo v kategorii POPULAR Nejlepší olej / maska / peeling v soutěži Cosmopolitan Beauty Awards 2022. 

Díky hlasům zákazníků a fanoušků, kteří si oblíbili peeling Restart, se podařilo IUVENIO uspět i mezi zavedenými značkami. Věříme, že za úspěchem stojí výjimečnost chemického peelingu na doma - je totiž účinný v obnově pleti a zároveň jemný a zklidňující. Po jeho použití se tak nemusíte obávat obvyklého začervenání nebo loupání.  

Mezinárodní soutěž Cosmopolitan Beauty Awards se letos konala již po sedmé. O nejlepších produktech na trhu hlasovali čtenáři a čtenářky Cosmopolitanu, kteří poslali online 121 000 hlasů.

 

Seznamte se s praktickými tipy pro použití peelingu Restart

  1. Jak často peeling používat? Peeling doporučujeme používat 1-3x za týden. Vyzkoušejte, jaká frekvence vyhovuje vám. 
  2. Kdy aplikovat peeling? Peeling používáme obvykle ve večerní rutině. Pleť má čas se po exfoliaci zregenerovat. 
  3. Jak peeling zařadit do rutiny? Peeling by se měl aplikovat na čistou a suchou pleť. Doporučujeme tedy pleť odlíčit/vyčistit, opláchnout obličej vlažnou vodou, osušit a nanést peeling. Nechte peeling působit 10 minut a opláchněte obličej vlažnou vodou, osušte. Po peelingu pak aplikujte sérum a krém. Můžete aplikovat pouze krém. 
  4. Co se nedoporučuje? Nedoporučujeme po peelingu používat přípravky s retinoidy, tzn. noční krémy s retinolem nebo HyRetinem. Ihned po peelingu by se také neměla pleť vystavovat přímému slunci (proto se používá večer). Peeling by se také neměl používat na poškozenou pleť nebo ranky a při aplikaci se vyhněte očnímu okolí. 
  5. Lze peeling Restart použít i na tělo? Ano, peeling můžete aplikovat na místa, kde chcete zlepšit texturu pleti. Peeling má při dlouhodobém používání také anti-age účinek. Vyzkoušejte ho i na dekolt. 
grafika_vecer
 

 

 
Zpět do obchodu