Letní doprava zdarma na všechny nákupy v hodnotě nad 1 500 Kč / €60

Pleť může mít zářnou budoucnost, pokud do ní skinvestujete

06

Už dávno neplatí, že za tím, jak bude pleť vypadat v budoucnosti stojí geny. Vydat se můžete cestou invazivních zákroků nebo přístupem tzv. skinvestování. Jedná se o investování času a peněz do funkční péče o pleť, která zpomaluje stárnutí, předchází mu nebo řeší konkrétní problémy pleti. Skinvestice vede ke krátkodobým výsledkům v podobě krásnější pleti i k dlouhodobým cílům, kdy za několik let bude pleť vypadat lépe než ta, o kterou se nepečuje. Ovšem pokud se pro při výběru kosmetiky šlápne vedle, tak se skinvestice rázem změní ve vyhozené peníze a ztracený čas. 

JAK SKINVESTOVAT

 1. Vzdělávejte se! Staňte se skintelektuálem. 

Abyste mohli úspěšně skinvestovat, potřebujete shromáždit dostatek informací. Ptejte se značek, hledejte, žádejte o vzorky a monitorujte trendy ve skincare. Reklama v televizi slibující obličej bez vrásek, díky krému s malinovou vůní nechá každého skinvestora chladným.

Proč IUVENIO?

Při vývoji produktů sledujeme trendy a hledáme úplně nové aktivní látky nebo moderní technologie, které přenášíme do skincare. Monitoring trendů děláme za vás. V komunikaci srozumitelně vysvětlujeme přínosy a funkčnost produktů.

 

2. Vyberte si dobře značku péče o pleť a produkty se kterými budete svou pleť rozmazlovat. 

Při výběru se řiďte nejen aktivními látkami, ale i transportními systémy.

Jak je na tom péče, kterou máte v koupelně?

IUVENIO je expert na neinvazivní přenos aktivních látek do pleti!

 

3. Začněte brzy nebo zítra! 

Doba se mění a dnes najdete nadšence do péče na pleť už mezi náctiletými, a to i v oblasti anti-age. A pokud jste již o generace dál, tak začít můžete už zítra. 

Ztrácíte se v nabídce značek? Mladá pleť, 20+, 65+ atd.

IUVENIO cílí na pleť v každém věku. Naši péči může sdílet celá rodina.

 

4. Najděte si svůj vlastní rituál a čas na péčikterý bude vašemu životu na míru. Někdo má spoustu času a rád se o sebe stará a jiný ráno sotva stíhá jen zubní kartáček. Na trhu existuje spoustu typů péče od vícekrokové rutiny až po produkty all-in-one. 

Bez čeho se opravdu neobejdete?

Základem je čištění pleti, ideální je doplnit sérem a krémem. 3 základní kroky péče jsou vstupní branou do světa skinvestování. Další level je noční péče a kroky navíc jako essence nebo speciální péče.

 

5. Neinvestujte extrémně vysoké částky, než si ověříte zda se skinvestice vyplácí. V nabídce obchodů existuje mnoho produktů, které slibují účinky svou přemrštěnou cenou. Výkon vs. cena musejí jít ruku v ruce.

Jak je to u nás?

IUVENIO se pohybuje v dostupných cenách, které jsme přizpůsobili českým a slovenským zákazníkům. Pokud si nemůžete dovolit každodenní péči, dopřejte si alespoň občasnou intenzivní kúru. Např. 7 dávek NANO, se kterým se už po každodenním používání dočkáte za 7 dní výsledků v redukci známek stárnutí. I malá skinvestice funguje!

 

6. Mějte dobrý pocit z výsledků skinvestování. Skinvestování není dobré nebo špatné. Pokud skinvestujete, tak výsledky zkrátka vidíte a máte ze sebe i své pleti dobrý pocit. Vědět, že se skinvestice vyplácí, je ten nejlepší pocit, který může skintelektuál zažít. 

 

SKINVESTUJTE!

 
Zpět do obchodu