Doprava zdarma na všechny nákupy v hodnotě nad 2 000 Kč / €80

Tonikum FRESH je nyní essence FRESH

Tonikum FRESH je nyní essence FRESH

Ale nebojte se, změna proběhla jen na etiketě lahvičky. Díky pozitivní zpětné vazbě a skintelektuálství našich zákazníků, jsme se rozhodli přejmenovat typ produktu na essence. Technologie použitá v FRESH rozhodně není jen o tonizaci pleti.

Jaký rozdíl mezi tonizací a použití essence?

Tonikum slouží k harmonizaci pH pokožky a zbavení pleti od nečistot, které na ní po čištění zůstanou. Většinou se používá v západní péči o pleť. Tonikum je skvělé pro hydrataci a vyhlazení.

Essence určitě znáte z korejské péče. Připravuje pleť na další kroky rutiny. K-beauty stoupenci ji někdy považují za nejdůležitější část rutiny. Essence je narozdíl od tonika nabitá aktivními látkami, které pomáhají absorpci dalšího kroku rutiny a zároveň o pleť pečují.

Jaká je naše essence FRESH?

Essence FRESH nejen, že pleť připraví pro nanesení séra, ale dokonce působí současně s ním.

Jak je tohle možné? FRESH obsahuje polymerní micely z modifikované kyseliny hyaluronové ty obalí aktivní látky séra a přenesou je až do dermis. Kožní buňky mají na svém povrchu receptory, které specificky rozpoznávají a vážou kyselinu hyaluronovou. Prostřednictvím těchto receptorů se polymerní micely i s aktivními látkami dostávají do kožních buněk.

Většina produktů péče o pleť neřeší absorpci aktivních látek do pokožky. Essence FRESH je nový krok rutiny, který přináší unikátní technologii přenosu aktivních látek ze séra nebo krému do kožních buněk, a tím zvyšuje jejich účinnost. 

Jaký je rozdíl mezi tradiční korejskou essence a českou essence FRESH?

Korejská essence je jen součástí rutiny, která má velký počet kroků. Česká essence je skincare star sama o sobě, a tudíž ji můžete aplikovat samostatně. Pleť je hned po nanesení hladká a hydratovaná. Navíc FRESH obsahuje nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou, která společně s transportním systémem přináší anti-age účinky i bez použití dalších kosmetických produktů. S FRESH jako krokem rutiny se můžete těšit na nové zážitky s vaším sérem či krémem.

FRESH a NANO

Pro aktivaci nanovlákenného séra NANO vyzkoušejte essence místo vody. Díky polymerním micelám se dočkáte ještě lepších výsledků a navíc se sérum lépe roztírá.

Zpět do obchodu